Winkelwagen
0

Gastenboek


Buurtvereniging de kosterij
Ard en Angeline BBQ was weer prima ,aanrader voor iedereen.
groeten Buurtvereniging de kosterij
Familiedag Derks
Hoi Ard en Angeline, Zondag 5 juni was het warm en koud buffet weer prima voor elkaar!! Zoals altijd!! Heel veel lovende woorden gehoord! We zijn ook niks anders gewend, en op naar volgend jaar.
Familiedag Derks
Groeten Lars en Mascha
De Graaf
gisteren een prima verzorgde BBQ van slager Ard gehad compliment.
groeten van VVR E3
Hilco van Dijk Ruinen
hé Ard, komt er net een mooie folder van je in de brievenbus. dacht gelijk dat is warnders.we hebben heel lekker genoten van het buffet bij Jans en Gea tabak dat kwam ook bij jou vandaan hoorde ik later.we houden het in gedachten. als we ook een feestje hebben dan...........groeten hilco van dijk
Janny Timmerman
We zijn de tweede kerstdag heerlijk aan het gourmetten geweest, met de kinderen, heerlijk gegeten wat was dat vlees lekker en heel goed verzorgd je kon alles zo op tafel zetten. Voor ons is het zeker voor herhaling vatbaar. Groet janny en joop
Hans Uitman
Gisteren (18-12-2010) een eindejaars BBQ gehad in Amsterdam met vrijwilligers van de stichting TEE Nederland en een aantal medewerkers van NEDTRAIN. Ard had hiervoor het vlees en de salades verzorgd. Alles prima verzorgd en verpakt voor de reis van Ruinerwold naar Amsterdam. Heel goed vlees, salades en heerlijke bowl. Zeer veel complimenten gehad. Ard bedankt.
Ageet
Mijn verjaardag gevierd en Ard had een varken aan het spit geregeld. Het was prima voor elkaar. Na die tijd heel veel complimenten gehad. Wat ook fijn was dat het servies en bestek niet afgewassen hoefde te worden tegen kleine vergoeding nam Ard het mee. Heel plezierig na een avond feesten!!!
Roelf en Sarieta
Gisteren genoten van een BBQ met heeeeeerlijk vlees (en toebehoren!). Ard: je hebt de boel goed voorelkaar, veel complimentjes van onze gasten. Bij deze voor jou!
Groetjes van Roelf en Sarieta
Pagina: 1 2 3 4 5 6